“Інспектор. Міста” покаже прихований потенціал для розвитку Прикарпаття

Невдовзі глядачі 1+1 побачать другий сезон проекту “Інспектор. Міста” з ведучим Володимиром Остапчуком. Об’єктами інспекцій стали шість невеликих українських міст із прихованим потенціалом для розвитку: Скадовськ, Калуш,...

Невдовзі глядачі 1+1 побачать другий сезон проекту “Інспектор. Міста” з ведучим Володимиром Остапчуком. Об’єктами інспекцій стали шість невеликих українських міст із прихованим потенціалом для розвитку: Скадовськ, Калуш, Мукачево, Заліщики, Вінниця й Кропивницький.

 За словами ведучого, деякі з цих населених пунктів мають достатньо ресурсів та можливостей, щоб стати туристичними осередками міжнародного рівня. 

“Ви помітили, що в Instagram кожен залюбки ставить локацію Монте-Карло чи Бордо? А на Україну дивляться так: не вистачило грошей на Європу чи Туреччину — буду відпочивати вдома, — говорить ведучий. — Ми покажемо місця з величезним потенціалом і екзотичною родзинкою”.

Кожне з шести міст пройде перевірку Володимира Остапчука на якість медицини й освіти, чесність еліти, рівень безпеки, харчування й сфери послуг. Ведучий зустрінеться з мерами, щоб оцінити “прозорість” їхньої роботи, а також розслідуватиме резонансні події, про які розповіли глядачі проекту. 

Під час пошуку правди та розслідування резонансних справ не обійдеться і без агресивної реакції на інспектора. 

“Зйомки нового сезону “Інспектора. Міста” перетворились на детектив із домішками екшну та фільму жахів, — зізнався ведучий — на знімальну групу нападали охоронці, жінки і навіть директор дитячого садочка. У Скадовську керівник одного із закладів, що ми інспектували, почав ламати нашу техніку. Потім чоловік викликав своїх охоронців, одягнутих у поліцейську форму. Я хвилювався за безпеку й життя своєї команди”.

Попри всі складнощі, Володимир оцінював проінспектовані місця об’єктивно й неупереджено, намагаючись показати нерозкритий потенціал українських міст. Заклади, працівники яких готові змінюватись і розвиватись, замість таблички “ганьба” отримають другий шанс — через місяць ведучий повернеться, щоб оцінити зміни.

Читайте також: Прикарпатців запрошують на II Всеукраїнську студентську прощу до Гошева. ПРОГРАМА

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...