Центр військової підготовки Шевченка допомогає дітям бійців

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка регулярно допомагає учасникам АТО, військовим та їх родинам. Центр займається оздоровленням і реабілітацією бійців та їх сімей,...

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка регулярно допомагає учасникам АТО, військовим та їх родинам.

Центр займається оздоровленням і реабілітацією бійців та їх сімей, закуповує автомобілі та обладнання для потреб армії, надає моральну та фінансову підтримку військовим.

У рамках нового проекту дітям учасників АТО та загиблих у зоні бойових дій безкоштовно надаватимуть стоматологічні послуги. Проект реалізовується за підтримки клініки “Dental star” (вул. Молодіжна, 55) та Івано-Франківського об’єднання учасників бойових дій та сімей загиблих.

“У наш час лікування зубів, а особливо ортодонтичне лікування, дуже дороговартісне. Першими учасниками проекту стали двоє маленьких пацієнтів: 5-річний Віталій та 10-річна Діана. Їх тато загинув на Сході, захищаючи нас з вами. Переконаний, що ми не маємо права забувати тих, хто загинув за Україну й тих, хто зараз віддає своє здоров’я та життя за наше мирне небо. Наш обов’язок всіма силами допомагати їх родинам та дітям”, – розповів керівник Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка Віталій Мерінов.

Лікарі клініки зголосилися безкоштовно допомагати дітям бійців та загиблих на Сході вояк. У рамках проекту буде здійснюватись діагностика, професійна гігієна, хірургічна стоматологія, терапія, дитяча стоматологія, ортопедія, ортодонтія.

“Ми раді долучитися до такого проекту, допомагати — наше покликання. Тим паче, що ця допомога не лише лікарський, а й громадянський обов’язок. Вчасна діагностика та лікування — дуже важливі складові здоров’я зубів, особливо у дитячому віці. Центр систематизує та надає нам дані про потреби дітей, а ми зі свого боку здійснюємо професійне лікування”, – наголосив лікар-ортопед Назар Калинюк.

Взяти участь у проекті можна, звернувшись за телефоном 54-26-54 або завітавши до Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, що знаходиться за адресою: площа Міцкевича, 8/10.

На правах реклами

Читайте також: Вислів, що перед смертю все життя проходить – правда, – прикарпатський спецпризначинець

Категорії
Новини
Новини
Loading...