Франківців запрошують у фан-зону підтримати Прикарпаття у матчі з Дніпром-1

Хороша новина для прихильників “Прикарпаття” – під час гостьових матчів діятиме фан-зона, де можна буде повболівати за улюблену Команду рідного краю. Зокрема, вже найближчої...
Хороша новина для прихильників “Прикарпаття” – під час гостьових матчів діятиме фан-зона, де можна буде повболівати за улюблену Команду рідного краю.

Зокрема, вже найближчої суботи, 13 жовтня, вболівальники отримають можливість наживо подивитися матч з Дніпра на великому екрані в середмісті Івано-Франківська.

Поєдинок 13-го туру Першої ліги “Дніпро-1” – “Прикарпаття” розпочнеться о 18:00, а фан-зона для вболівальників стартує о 17:30 на території Палацу Потоцьких. У суботу для вас співатиме Віталій Карпець, а у ролі футбольних експертів виступлять екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар і нападник Команди рідного краю Ігор Худобяк.

Окрім перегляду самої гри, можна взяти участь у розіграші призів, посмакувати в теплій компанії кавою, чаєм або ж випити глінтвейн чи навіть пиво. А ще – завчасно придбати квитки на наступний домашній матч “Прикарпаття” – “Оболонь Бровар” з 20% знижкою – 40 грн.  І разом повболівати за Команду рідного краю!

“Отож, запрошуємо усіх охочих 13 жовтня підтримати МФК “Прикарпаття” в поєдинку з лідером Першої ліги у фан-зоні на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3)! Стартуємо о 17-30. Вхід безкоштовний”, – закликають у прес-службі клубу.

Читайте також: У франківській гімназії відкрили сучасний баскетбольний майданчик. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...