На Прикарпаття відправиться команда з п’яти всесвітньо відомих дизайн-експертів

З 30 жовтня до 3 листопада команда з п’яти всесвітньо відомих дизайн-експертів відправиться в першу в історії України дизайн-експедицію по мальовничих куточках Прикарпаття. Чорнодимлена...

З 30 жовтня до 3 листопада команда з п’яти всесвітньо відомих дизайн-експертів відправиться в першу в історії України дизайн-експедицію по мальовничих куточках Прикарпаття.

Чорнодимлена кераміка, гуцульські килими-ліжники з овечої вовни, воркшоп з виготовлення музичного інструменту трембіта – це лише невелика частина програми туру, який відвідає відважна п’ятірка авторитетних європейських дизайнерів, пише видання Marie Claire.

Недосліджена Україна, або “Terra Incognita”, відкриється своєю гостинністю для групи першопрохідців з Італії, Швеції і Великобританії: архітектора Prada Роберто Бакіокі і прогресивного стиліста з Мілана – Елізи Озіно.

Частиною команди також стане Ганна Ліна Лено, “королева скандинавських інтер’єрів”, і Мадалін Асплунд, трендсеттер і блогер шведського журналу Residence.

Від Великобританії Україна буде приймати Лауру Снод – експерта в галузі мистецтва, дизайну та культури, редактора журналу ICON.

Організатором першої дизайн-експедиції виступила Вікторія Якуша, засновниця архітектурної студії Yakusha Design і колекції живого предметного дизайну FAINA Collection.

Всі проекти Вікторії націлені на становленні України на світовій мапі дизайну.

Експедиція “Земля надихає”, крім того, покликана привернути увагу української та європейської громадськості до проблем збереження та відродження культурної спадщини, зокрема ремісництва.

Завершенням експедиції стане зустріч дизайн-експертів з прогресивною українською ком’юніті. 3 листопада о 16:00 FEDORIV Hub прийме всіх охочих стати частиною дискусії про український дизайн, його минуле і майбутнє, а учасники дизайн-експедиції поділяться живими і справжніми враженнями про Україну.

Читайте також: На Франківщині сім’ї учасників АТО проходять реабілітацію у Гошівському монастирі. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...