Читайте у новому номері журналу “МІСТО!”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №21 журналу “МІСТО” вже у продажу: Україна готується до наступних виборів. І це відчувається ледь не в повітрі....

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №21 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Україна готується до наступних виборів. І це відчувається ледь не в повітрі. Певні очікування є не лише в учасників перегонів, але й простих громадян. Адже свій голос можна не просто віддати за кандидата, а продати. Чи так легко підкупити іванофранківців читайте у провокації Голос за помідори.

Водійські права можна купити через посередника чи навіть в Інтернеті. Процедура, на противагу навчанню в автошколі, легша та менш ресурсозатратна. Але водії, які отримали липові посвідчення, стають потенційними вбивцями на дорозі. Чи справді водійські права можна купити на раз-два і що з цим робити читайте у новому випуску “МІСТа”.

8 років досвіду, більше 10-ти успішних проектів: “M Group Development” завойовує європейські ринки. Будівелька компанія тепер працюватиме по обидва боки кордону. Секрети успіху потужної будівельної корпорації в еклюзивному інетрв’ю з Іваном Мельником.

Препарати, які не діють. На такі ліки українці торік витратили майже третину коштів. Чому франківські лікарні купують ліки без доведеної лікарської ефективності читайте у матеріалі – “Фуфломіцини” за бюджетні гроші.

Категорії
Новини
Новини
Loading...