Для сімей учасників українсько-російської війни організували відпочинок у Буковелі. ФОТО

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка разом із Івано-Франківським об‘єднанням учасників бойових дій, інвалідів війни та сімей загиблих організували черговий триденний відпочинок для...

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка разом із Івано-Франківським об‘єднанням учасників бойових дій, інвалідів війни та сімей загиблих організували черговий триденний відпочинок для сімей учасників українсько-російської війни в ТК «Буковель».

 «Шкода, що держава забуває про людей, які віддали своє здоров’я та навіть життя за наше з вами мирне небо. Реабілітація та повноцінний відпочинок – це те, чим першочерговово треба забезпечувати ветеранів та їхні сім’ї. Сподіваюсь, за ці дні у Буковелі, у мальовничих горах, на свіжому повітрі бійці відпочили, набрались сил і бодай ненадовго забули про весь жах війни, який їм довелось пройти», – сказав Олександр Шевченко.

 Протягом відпочинку вояки АТО разом із сім’ями мали цікаву та насичену розвагами програму.

 «Ми грали у боулінг, каталися на підйомниках, багато гуляли. Такий відпочинок дає можливість більше часу провести у колі сім’ї, поспілкуватись із побратимами. Адже варто розуміти, що в людей, які пройшли пекло війни, вона назавжди залишила свій відбиток. Але не варто замикатись у собі, треба говорити про ці проблеми», – каже учасник ООС Володимир.

За шість років існування соціальної програми благодійного фонду Олександра Шевченка у Буковелі вже оздоровились майже тисяча учасників війни, сімей і дітей загиблих, родин Небесної Сотні.

З питань програм відпочинку для учасників АТО та надання допомоги для придбання військової амуніції  звертайтесь в офіс Центру військової підготовки та інформації за адресою: площа Міцкевича, 8/10.

На правах реклами

Читайте також: Придбавши книгу “Багряні ночі”, франківці допоможуть онкохворому Станіславу Фармузі

Категорії
Новини
Новини
Loading...