На що витратили кошти виділені на охорону навколишнього середовища Івано-Франківська

Сьогодні, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради зачитали звіт по програмі охорони довкілля. Керівник управління економічного та інтеграційного розвитку Надія Кромкач...

Сьогодні, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради зачитали звіт по програмі охорони довкілля.

Керівник управління економічного та інтеграційного розвитку Надія Кромкач доповіла про виконання програми охорони навколишнього середовища міста. За її словами, на виконання програми з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища було виділено 1,3 мільйона гривень, пише Галицький кореспондент.

Виділені кошти були використані для озелення території біля садочка “Янголятко”, збору твердих побутових відходів у селі Крихівці, оснащення та озеленення території дитячої екологічної станції. Також за ці гроші провели заходи з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення на території спортивної школи №3.

Проводилася інформаційна кампанія серед учнів та студентів з пропаганди охорони довкілля. Крім цього, щоб привернути увагу містян до екологічних проблем, було вжито заходів для проведення 24 березня всесвітньої акції „Година Землі”.

Читайте також: На Прикарпатті планують спорудити вітрову електростанцію з десятьма вітротурбінами

Категорії
Новини
Новини
Loading...