У Франківську на ремонт міської лікарні потрібно ще 600 тисяч гривень

У вівторок, 16 жовтня, відбулася щотижнева оперативна нарада міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Зокрема, під час оперативки розглянули питання про ремонтні роботи у закладах...

У вівторок, 16 жовтня, відбулася щотижнева оперативна нарада міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

Зокрема, під час оперативки розглянули питання про ремонтні роботи у закладах медицини, пише WestNews.

“В закладах охорони здоров`я проводяться ремонти протягом року. За 2018 рік проведено ремонтів майже на 3 мільйони гривень, закуплено обладнання на 22 мільйони гривень. Зокрема, за ці кошти проводитися ремонти в усіх без виключення заклах міста. Цього року в МКЛ підготовлені приміщення під лабораторію, але треба ще 600 тис грн. З 2017 року почалися ґрунтовні ремонтні роботи в міській дитячій клінічній лікарні, на це витрачено вже 700 тис.грн. Міняються мережі, вікна-двері, підвальне приміщення”, – розповіла Марія Бойко – начальник управління охорони здоров’я.

Крім того цього року практично розпочалися цього місяця капітальній ремонті роботи в міському пренатальному центрі. До того, ремонти проводилося за власні кошти лікарні. Довкола відбулося впрорядкувня території, вона має інший вигляд аніж минулого року. В середині ремонті роботи тільки почалися, зокрема, на 3 поверсі. Багато ремонтних робіт проводяться в ЦМКЛ (урологічне відділення), витрачено вже понад 1 мільйон гривень. Станом на кінець серпня міська сьома поліклініка поміняно двері та санвузол для людей з обмеженим можливостями.

За словами Марії Бойко, тривають ремонти й міських поліклініках. Зокрема, в 3-й та 5-й встановлюється рентген-аппарат.

“Ремонтні роботи в нас ще тривають і сподіваємось що будемо мати кошти на їх завершення”, – додала вона.

Читайте також: Потрібна допомога 29-річній дівчині з Косівщини, яка бореться із страшною недугою

Категорії
Новини
Новини
Loading...