Вибір більший – ціни нижчі: франківців запрошують на ярмарки “Золота осінь”

20 жовтня в кількох мікрорайонах Івано-Франківська вже традиційно розгорне свої локації обласний сільськогосподарський ярмарок “Золота осінь – 2018”. Участь у ярмарку візьмуть сільськогосподарські підприємства,...

20 жовтня в кількох мікрорайонах Івано-Франківська вже традиційно розгорне свої локації обласний сільськогосподарський ярмарок “Золота осінь – 2018”.

Участь у ярмарку візьмуть сільськогосподарські підприємства, фермерські та приватні селянські господарства, суб’єкти переробної та харчової промисловості. За цінами виробника вони запропонують франківцям овочі, фрукти, плодоовочеву консервну та м’ясо-молочну продукцію, кондитерські та хлібобулочні вироби, вина, мед тощо, передають Версії.

Свою продукцію на головному сезонному ярмарку області запропонують кілька десятків виробників.

17 жовтня на чергові нарада департаменту агропромислового розвитку ОДА затвердили локації проведення ярмарку в Івано-Франківську:

  • вул. Тролейбусна, 2 (поруч ринку ПП “Керен”),
  • вул. Стуса, 17 (ТОВ “Будівельна компанія “Галицька”, ринок “Східний”),
  • с. Крихівці, вул. 22-го січня, 166 (стоянка біля сільської ради).

“Запрошуємо жителів міста Івано-Франківська відвідати ярмарки та закупити продукти харчування безпосередньо від сільськогосподарських виробників та переробних підприємств краю, провести їх закладку на зиму за цінами, нижчими ринкових”, – звернулась до франківців перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка.

Читайте також: У мережі з’явилося відео дивовижних осінніх Карпат. ФОТО, ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...