Наші діти – найкращі і заслуговують навчатись у комфортних умовах. ФОТО

Вже до зими коридори у одній із найбільших шкіл міста будуть теплими і комфортними. На заміну батарей на всіх трьох поверхах закладу з державного...

Вже до зими коридори у одній із найбільших шкіл міста будуть теплими і комфортними.

На заміну батарей на всіх трьох поверхах закладу з державного бюджету, з ініціативи народного депутата України Олександра Шевченка, було виділено 300 тисяч гривень.

«Нарешті виділені кошти на заміну батарей у коридорах. Бо у класах такі вже встановлені. До того ж, у приміщеннях ми замінили старі вікна на нові. Холодними залишались тільки коридори. Але сподіваюсь, що ще до зими ми вирішимо цю проблему. І учням буде зручно і під час уроків, і на перервах», – розповів директор ЗШ № 18, укропівець Дмитро Чміль.

До того ж, каже керівник закладу, тут вже незабаром відкриють новий сучасний спортивний майданчик. Тільки цього року, за сприяння Олександра Шевченка, для ЗШ № 18 з держбюджету було виділено 750 тисяч гривень. А загалом на потреби освітніх закладів Івано-Франківська у 2018 році нардеп пролобіював виділення майже 5 мільйонів гривень.

«Наші діти – найкращі. Сучасні школярі талановиті, творчі та активні. І хочеться, аби вони росли, розвивались у комфортних умовах: з теплими класами, затишними коридорами, зручними їдальнями та сучасними спортивним спорудами. На жаль, «реформують» освіту тільки на папері. А в реальності маємо застарілі матеріально-технічні бази в школах і садочках та безліч проблем. Думаю, їх можна вирішити тільки системно. Сподіваюсь, невдовзі так і буде», – сказав народний депутат України Олександр Шевченко.

На правах реклами

Читайте також: На Коломийщині молодь з інвалідністю знялась у фотосесії до Дня українського козацтва. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...