На території франківського аеропорту СБУ проведе антитерористичні навчання

23-25 жовтня Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Івано-Франківській області проведе планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання. Тренування відбудуться на території франківського аеропорту в максимально...

23-25 жовтня Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Івано-Франківській області проведе планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

Тренування відбудуться на території франківського аеропорту в максимально наближених до реальних умовах із використанням спеціальної техніки та озброєння, – інформує Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники обласних органів влади та місцевого самоврядування.

Під час заходів можуть запровадити особливий режим: обмежити або заборонити доступ людей та транспорту на певні території. Також можуть перевіряти документи, що засвідчують особу, оглядати автомобілі.

Управління СБУ в Івано-Франківській області просить франківців зберігати спокій та із розумінням поставитися до незручностей.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Івано-Франківську відправляють на пенсію “автобус Януковича”. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...