На Прикарпатті взято під варту чоловіка, підозрюваного у вбивстві

Подія трапилася на Верховинщині: виник конфлікт між працівниками РЕМу. У результаті один із працівників до смерті забив іншого і втік. Від поліції зловмисник переховувався...

Подія трапилася на Верховинщині: виник конфлікт між працівниками РЕМу. У результаті один із працівників до смерті забив іншого і втік. Від поліції зловмисник переховувався місяць, його затримали сьогодні, 19 жовтня.

Нагадаємо, чоловіка побили до смерті в приміщенні державної установи, де він працював. Це сталося 19 вересня близько 23 години. 50-річний потерпілий перебував з працівниками на робочому місці одного із державних підприємств, що в селищі Верховина. Між ним та колегою виник конфлікт, під час якого нападник спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, набряку та набухання речовини головного мозку з крововиливами. Від травм чоловік помер на місці події.

Сьогодні, 19 жовтня, прикарпатські правоохоронці затримали зловмисника 1977 року народження. Йому оголошено про підозру і обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

За цим фактом тримає досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також: Прикарпатці збирають гриби на цвинтарі . ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...