Зібрані кошти під час фестивалю “Станіславська осінь” передадуть на операцію воїну АТО. ФОТО

Сьогодні, 21 жовтня, в Івано-Франківську завершується фестиваль-ярмарок “Станіславська осінь”. Під час заходу збирають кошти на лікування бійцю Назару Опришку на позивний “Борестень”. Чоловіку потрібні...

Сьогодні, 21 жовтня, в Івано-Франківську завершується фестиваль-ярмарок “Станіславська осінь”. Під час заходу збирають кошти на лікування бійцю Назару Опришку на позивний “Борестень”.

Чоловіку потрібні гроші на операцію з пересадки нирок і на післяопераційну реабілітацію. Про благодійну акцію повідомили у соцмережі фейсбук на сторінці Громадська організація “Об’єднання воїнів та волонтерів “Галицькі леви”.

“Сьогодні о 19.00 на сцені біля Ратуші співатимуть БАХУРИ СТАНІСЛАВА, тобто БРАТИ СТАНІСЛАВА. Запрошуємо всіх бажаючих. О 20.00 буде проведене відкриття скриньок з пожертвою для бійця-добровольця НАЗАРА ОПРИШКА “БОРЕСТЕНЬ””, – анонсують організатори.

Світлина від Громадська організація «Об'єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви».

Також організували польову кухню – пригощають смачними страви під пісні та музику талановитих колективів Прикарпаття.

Світлина від Громадська організація «Об'єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви».

У соцмережі благодійники закликали бажаючих приєднатися до перерахунку пожертви бійцю.

“Ще одне прохання, якщо хтось вечером сьогодні планує їхати в напрямку м. Стрий і зміг би передати “Борестеню” цю допомогу, просимо зголоситися. Чекаємо вас та з задоволенням приймемо вашу допомогу в підрахунку пожертви”, – додають організатори.

Читайте також: Відверто, я не міг вистрелити в людину, – Володимир Хороб про пекельний тиждень на Сході

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...