Прикарпатець пропонував прикордонникам хабар за вивезення дитини в Польщу

Чоловік, аби виїхати за кордон разом з 5-річною донькою з порушенням законодавства, запропонував інспектору прикордонної служби Мостиського загону хабара. Офіцерами внутрішньої та власної безпеки...

Чоловік, аби виїхати за кордон разом з 5-річною донькою з порушенням законодавства, запропонував інспектору прикордонної служби Мостиського загону хабара. Офіцерами внутрішньої та власної безпеки спробу надання неправомірної вигоди задокументовано.

Вчора, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець» прикордонники в котрий раз, через відсутність необхідних документів, відмовили в пропуску малолітньої дитини, інформує  Держприкордонслужба.

40-річний мешканець Івано-Франківщини слідував за кордон разом зі своєю малолітньою донькою.

Під час прикордонного контролю з’ясувалось, що нотаріально завіреної заяви від матері дитини про дозвіл на вивезення її за кордон немає, тому прикордонники відмовили у пропуску дитини за кордон.

Однак батько вдався до порушення законодавства та запропонував правоохоронцеві грошову винагороду у сумі 200 польських злотих. На хабар прикордонники не погодилися.

В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Читайте також: Зібрані кошти під час фестивалю “Станіславська осінь” передадуть на операцію воїну АТО. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...