У Коломиї для військових 10-ї гірсько-штурмової бригади виділять 40 квартир

Військові легендарної 10 гірсько-штурмової бригади, яка дислокується в Коломиї, будуть забезпечені квартирами та зможуть перевезти в місто свої сім’ї. Житло облаштують у будівлі на...

Військові легендарної 10 гірсько-штурмової бригади, яка дислокується в Коломиї, будуть забезпечені квартирами та зможуть перевезти в місто свої сім’ї.

Житло облаштують у будівлі на вулиці Моцарта, 61. Це об’єкт незавершеного будівництва, який простояв десь зо десятки років, інформує на своїй Facebook-сторінці народний депутат Андрій Іванчук.

Знадобилося більш ніж півроку, щоб домогтися передачі цієї будівлі з балансу Міносвіти на баланс Міністерство оборони України, зауважує нардеп:

“Минулого тижня Кабінет міністрів видав відповідне розпорядження. За декілька днів закінчиться процедура прийому-передачі об’єкта, а Міноборони віддасть його на баланс нашої 10 бригади з відповідним фінансуванням для того, щоб завершити всі будівельні роботи”.

Приміщення реконструюють і облаштують тут приблизно 40 квартир для сімей військових: 20 двокімнатних і 20 однокімнатних.

Читайте також: На Сході України загинув боєць 10-ї коломийської гірсько-штурмової бригади

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...