Гравці “Прикарпаття” провели урок футболу в одній із шкіл Івано-Франківська

Добрі справи МФК “Прикарпаття” продовжуються! Нещодавно гравці знову побували у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 імені Івана Франка, де на уроці фізичного виховання провели футбольний майстер-клас....

Добрі справи МФК “Прикарпаття” продовжуються! Нещодавно гравці знову побували у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №12 імені Івана Франка, де на уроці фізичного виховання провели футбольний майстер-клас.

Знову охоче підтримали таку акцію дирекція цього навчального закладу та департамент освіти.

Третьокласники з величезним задоволенням змагалися у командних естафетах, виконували усі завдання та вправи, а також зіграли невеликий спаринг разом з Володимиром Боришкевичем, Андрієм Новаком та Василем Французом. Вийшов своєрідний урок футболу. Відзначимо, що Новак та Француз є випускниками ЗШ №12. Тож охоче відгукнулися на таку ініціативу, повідомляють на сайті команди.

Футболісти кажуть, що було приємно повернутися до рідної школи.

“Було дуже весело, я почувався на 10 років і навіть взагалі забув, що одружений”, – розповів Василь Француз.

У свою чергу, Андрій Новак каже, що “зарядився” енергією третьокласників і отримав позитивні враження від зустрічі з дітьми”. Володимир Боришкевич також залишився задоволеним.

“Приємно, що 12-а школа запросила на урок футболу. Діти слухалися, виконували усі завдання. Для нас це був як крок у дитинство. Отримали лише найкращі емоції!” – коментує він.

Нагадаємо, що це вже п’ята за ліком добра справа за участі гравців Команди рідного краю в рамках проекту МФК “Прикарпаття” – “2018: десять добрих справ”. А нещодавно Василь Цюцюра та Богдан Оринчак також побували у ЗШ №12, де розповіли про активний спосіб життя та здорове харчування.

Читайте також: “Укрзалізниця” відтермінувала розділення потягів на три класи до кінця осені

Категорії
Спорт
Новини
Loading...