Прикарпатські рятувальники провели лекцію для студентів

Сьогодні, рятувальники завітали до Івано-Франківського юридичного коледжу Національного університету “Одеська юридична академія” для того, щоб поспілкуватися зі студентами та нагадати їм основні правила безпеки...
Сьогодні, рятувальники завітали до Івано-Франківського юридичного коледжу Національного університету “Одеська юридична академія” для того, щоб поспілкуватися зі студентами та нагадати їм основні правила безпеки життєдіяльності.

Лекція пройшла у формі запитання-відповідь. Слухачі дізналися про структуру та основні завдання Служби порятунку. Поряд з тим студенти зрозуміли наскільки небезпечною і нелегкою є робота рятувальників, які завжди стоять на сторожі безпеки нашого життя. Також рятувальники навели приклади жінок-офіцерок, що працюють в ДСНС і займають, так би мовити, не зовсім жіночі, ризиковані посади. Це викликало здивування і одночасно захоплення у дітей. Рятувальники навели статистику різних надзвичайних ситуацій, які трапилися на території області. Загалом дітям наголосили на важливості дотримання правил безпеки життєдіяльності, розповіли як діяти у випадку пожежі, під час виявлення вибухонебезпечних предметів, також нагадали, як правильно поводитися вдома з газовими та електроприладами, щоб не трапилося лиха, і застерегли від необачних вчинків, адже інколи одна мить може призвести до непоправного. 

Безумовно, живе спілкування з рятувальниками викликало  у слухачів яскраві враження та залишилося в пам’яті.

Читайте також: Керівник ювенальної превенції України проаналізувала роботу прикарпатських поліцейських. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...