Прикарпатські зоозахисники з нелюдських умов врятували ведмедя Тайсона. ВІДЕО

Доля карпатського ведмедя Тайсона шокувала всю Україну. На Прикарпатті його життя висіло на волосині. А тепер він перестав боятися людей і став справжнім царем карпатського...

Доля карпатського ведмедя Тайсона шокувала всю Україну. На Прикарпатті його життя висіло на волосині.

А тепер він перестав боятися людей і став справжнім царем карпатського лісу.  А ще торік  – люди його тримали в маленькій клітці в одному із закинутих мисливських угідь. І зрідка годували хлібом. Доля карпатського ведмедя Тайсона  шокувала всю країну. З нелюдських умов тварину визволяли справжнім  боєм. Коломийська організація мисливців та рибалок посадила клишоного у клітку ще малюком, пише WestNews.

Апартаменти для клишоногих завбільшки 3 футбольних поля збудували для ведмедиці Діни та трьох її дітей. Торік за долею тварин стежила мало не вся Україна. Зоозахисникам ледве вдалося забрати їх із херсонського зоопарку, де тварини жили у клітках з бетонною підлогою. Нині в них нові королівські покої просто посеред лісу:

“Сюди ведмедів привезли зі стереотопією – це хвороба зоопарків, коли тварина робить повторні рухи. Зараз я бачу симптоми лише у Діни. Мене дуже тішить те, як зараз себе поводять ведмеді.”, – коментує  керівник проекту з благополуччя ведмедів Іванна Кудіна.

Читайте також: Нелюдський вчинок: у Карпатах вбили ведмедицю, яка дивом зуміла сховати від вбивць ведмежа. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...