У Франківську 17 сімей учасників АТО отримають квартири за пільговою ціною. СПИСОК

Сьогодні,  4 листопада, в Івано-Франківську провели збори щодо 2-3 черг забезпечення житлом за проектом житлово-будівельного кооперативу учасників АТО “Соціум”. У соцмережі фейсбук Василь Андріїв...

Сьогодні,  4 листопада, в Івано-Франківську провели збори щодо 2-3 черг забезпечення житлом за проектом житлово-будівельного кооперативу учасників АТО “Соціум”.

У соцмережі фейсбук Василь Андріїв повідомив, що 17 сімей отримають двокімнатні і однокімнатні квартири за пільговою ціною.

“У 2019 році ми будемо їм вручати документи на житло. Вже у грудні плануємо затверджувати чергових заявників на ділянці по вул. Кисілевської. Загалом із 50 учасників бойових дій і їх сімей обрали 15 людей на двокімнатні квартири і двох на однокімнатні. Списки всі відкриті і ми виставляємо їх публічно”, – написав він.

Світлина від Vasul  Andriyv.

Світлина від Vasul  Andriyv.

Світлина від Vasul  Andriyv.

“Анонсували несуттєву зміну в ціні у зв’язку із дорожчанням матеріалів, послуг підключень до мережі і курсовою різницею по відношенню до 2017 року. В будь-якому випадку, це значно менше собівартості і в 3,5 рази дешевше ринкової ціни. Наголошуємо проект виключно для учасників бойових дій”, – додає Андріїв.

Світлина від Vasul  Andriyv.

Світлина від Vasul  Andriyv.

Також два десятка квартир тут отримають бійці безкоштовно за програмою “Житло воїнам АТО” згідно черги Міської Асоціаціії учасників АТО.

Читайте також: Як допомагають франківцям учасники організації “Пласт”

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...