Прикарпатець танцює на круїзних лайнерах і мріє підкорити Бродвей. ФОТО

Історія Романа Косія показує, що важка праця і віра в свою мрію долає будь-які труднощі. Роман народився в Калуші, а зараз працює танцюристом на...

Історія Романа Косія показує, що важка праця і віра в свою мрію долає будь-які труднощі. Роман народився в Калуші, а зараз працює танцюристом на круїзному лайнері, багато подорожує, постійно працює над собою і вперто йде до своєї мети.

 В інтерв’ю Роман Косій розповів, як почав займатися танцями, пише Uamodna.com:

«Мені дуже подобалась дівчина, яка жила в моєму під’їзді на другому поверсі, а я жив на третьому. Вона ходила на танці, і я теж вирішив випробувати долю, бо хотів частіше її бачити. На той час їй було 11 років, мені — 10. Але життя склалось так, що вона залишила цю справу, а я повністю поринув у світ танцю. Так що, можна сказати, я їй дуже вдячний. Щодо круїзу, на цю мить він триває 7 днів, тобто кожні 7 днів змінюються пасажири. На наступний місяць у нас буде маршрут, який триває 10 днів. Зрештою, все залежить саме від маршруту. Моє перебування загалом — 6 місяців по контракту».

Зараз Роман бере участь у круїзі Америкою і Мексикою, а згодом через Панамський канал — на Карибські острови. На круїзних кораблях танівник танцює останніх 10 років:

«І до того, і під час круїзів, і між ними, я ставлю номери, тобто займаюсь хореографією. Я і з Іриною Білик працював, і з Таїсією Повалій, і в шоу Дмитра Коляденка, і в телепрограмі “Шанс”. Тобто використовував усі можливості, які давала мені доля».

Наразі калушанин нічого не хоче змінювати. Каже: це єдине, від чого отримує колосальне задоволення. І пригадує перший виступ на великій сцені, якй був у Палаці «Україна» в Києві:

«Мені було 15 років, я працював тоді вже у філармонії в Івано-Франківську в гуцульському ансамблі пісні і танцю. Справа в тому, що тоді йому не вистачало хлопців, і я вирішив спробувати себе. Одразу ж взяли мене на роботу, і десь за два тижні ми поїхали в Київ».

Першою сценою Романа був палац культури “Юність” в Калуші, де хлопець танцював з десяти років у дитячому колективі “Веселі гуцулята”.

Корабель, на якому зараз працює Роман, — найбільший, на якому мйому доводилось працювати: він сягає до п’яти тисяч пасажирів і двох тисяч персоналу:

«Тут надзвичайно велика сцена і ми працюємо за бродвейською програмою на дуже високому рівні».

Калушанин хотів би спробувати себе у виступах зі світовими, зірками шоу-бізнесу. :

«Моя мрія — Бродвей, як уже казав, і скажу більше, вона наполовину здійснилась, оскільки ми працюємо з режисерами і хореографами, які ставлять постановки в Бродвеї. Ця поїздка взагалі для мене дуже знакова і важлива. Якщо говорити, з ким би я хотів працювати, то тут є дуже багато варіантів: Madonna, Timberlake, Beyonce».

Читайте також: У Франківську викладачі медуніверситету разом із студентами влаштували танцювальний батл. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...