На Прикарпаття їде перша леді України Марина Порошенко

Дружина Президента відвідає Івано-Франківськ, щоб підтримати розвиток інклюзивної освіти у школах міста та долучити Прикарпаття до національного проекту Фонду Порошенка “Інклюзивна освіта – рівень...

Дружина Президента відвідає Івано-Франківськ, щоб підтримати розвиток інклюзивної освіти у школах міста та долучити Прикарпаття до національного проекту Фонду Порошенка “Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації”.

Марина Порошенко відвідає Івано-Франківськ у рамках національного проекту “Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації”, який Фонд реалізує у співпраці з Міністерством освіти і науки України, про це КУРСу повідомили в обласній державній адміністрації.

Марина Порошенко відвідає одну з франківських шкіл, де запроваджують інклюзивне навчання, тобто діти з інвалідністю навчаються у звичайних загальноосвітніх класах. 

Також очікується, що Марина Порошенко і голова ІФОДА Олег Гончарук підпишуть Меморандум про долучення області до національного проекту “Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації”.

На сьогодні в Івано-Франківській області модель інклюзивної освіти запроваджена в 234 школах, в яких навчаються 398 дітей з особливими освітніми потребами. Такж в області інклюзія впроваджена в 44 дитсадках, які відвідують 57 таких діток.

З подібними візитами Марина Порошенко відвідала вже понад два десятки регіонів України. 

Читайте також: Науковці ІФНМУ взяли участь у конгресі “European Academy of Paediatric societies” в Парижі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...