На Прикарпатті атовець та четверо його дітей живуть у згорілій хаті

Сьогодні, 9 листопада, в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході України та...

Сьогодні, 9 листопада, в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на сході України та їх сімей.

Голова комісії Наталія Чаплинська розповіла, що до неї звернувся учасник АТО з Надвірнянщини, в якого згорів будинок, передає Галицький кореспондент.

“Цей чоловік на прізвище Бенюк є добровольцем АТО. Він пройшов війну, зокрема, Дебальцеве. У нього четверо дітей, а в їхньому будинку нещодавно сталась пожежа. При цьому в ДСНС йому не дали висновок про те, що хата горіла”, – сказала Наталія Чаплинська.

За словами Чаплинської, таке звернення не можна залишати без розгляду. Члени комісії з цим погодились та зазначили, що незабаром внесуть його у список атовців, яким потрібні кошти на покращення житлових умов Депутати підтримали таку ідею.

Тепер за це рішення голосуватиме Івано-Франківська обласна рада.

Читайте також: Пожежа на Прикарпатті: вогонь дотла знищив будівлю. ФОТО

Фото – ілюстативне

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...