На Прикарпатті поліція виявила у чотирьох порушників наркотики. ФОТО

Вчора, 8 листопада, правоохоронці Івано-Франківщини виявили чотири факти зберігання наркотичних засобів. Так, у смт Заболотів, що на Снятинщині, правоохоронці зупинили  «ВАЗ-2108» . У машині виявили...

Вчора, 8 листопада, правоохоронці Івано-Франківщини виявили чотири факти зберігання наркотичних засобів.

Так, у смт Заболотів, що на Снятинщині, правоохоронці зупинили  «ВАЗ-2108» . У машині виявили  і вилучили 41 таблетку з надписом “Субітекс 8 мг” та два медичні шприци. Крім того, керманич перебував у стані сп’яніння: під дією наркотиків. Тому на нього складено адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Нетверезий стан), повідомляє прес-служба ГУ НП в Івано-Франківській області.

Уже над ранок поліцейські затримали чоловіка у Франківську – біля місцевого СІЗО. 26-річний франківець мав при собі подрібнену речовину рослинного походження. Крім того, 8 таблеток в блістері із надписом «Субітекс».

Також вночі у Калуші поліцейські зупинили автомобіль «Opel Kadett». У водія знайшли згорток із речовиною схожою на наркотики. Інформація підтвердилася, коли на місце приїхали слідчі і провели перевірку. Відтак, 24-річний керманич у лівій кишені куртки мав паперовий згорток з вмістом сухої подрібненої речовини схожої на марихуану. Каже, зберігав для власного споживання.

Четвертий випадок з наркотиками зафіксовано при зупинці поліцейськими машини «Mercedes-Benz» у Калуському районі. Це сталося на дорозі між с. Кропивник і с. Сівка Калуська. При огляді в салоні автомобіля виявлено та вилучено шприц з прозорою речовиною та згорток з фольги, в якому знаходилась четвертинка таблетки, яка схожа на «Субітекс». Триває перевірка

За усіма фактами триває перевірка. У трьох випадках відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, – караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк).

Читайте також: У Франківську ув’язненому передали “Мівіну” із наркотиками всередині. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...