Житель Донецької області отримав чотири роки позбавлення волі за крадіжки у Франківську

Івано-Франківським міським судом винесено вирок у кримінальній справі 25-річного жителя Донецької області за вчинення ним крадіжки із проникненням у місті Івано-Франківську. Судом було встановлено,...

Івано-Франківським міським судом винесено вирок у кримінальній справі 25-річного жителя Донецької області за вчинення ним крадіжки із проникненням у місті Івано-Франківську.

Судом було встановлено, що це вже п’ята судимість для чоловіка. При чому одну із них він раніше вже отримував в Івано-Франківську, повідомляє Місто.

Під час судового слідства Івано-Франківським міським судом було встановлено, що чоловік скориставшись незачиненими дверима, непомітно проник до однієї із квартир у центрі Івано-Франківська та викрав звідти значну суму коштів у національній та іноземній валюті, а також золоту каблучку. Після вчинення крадіжки, його разом із викраденим майном було затримано на залізничному вокзалі обласного центру.

У судовому засіданні підозрюваний свою вину визнав повністю та повідомив, що вказану крадіжку вчинив для того щоб придбати своїй дівчині слуховий апарат.

Дослідивши надані докази, вивчивши матеріали справи та заслухавши покази сторін, Івано-Франківський міський суд визнав винним жителя Донеччини 1993 року народження у злочині передбаченому ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка із проникненням вчинена повторно) та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Франківську контролер-касир вигнала з тролейбуса хлопця бо не мала здачі. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...