Стан стабільно важкий: прикарпатка, яку збила машина потребує допомоги

Раніше “Франківчани” інформували про збір коштів для Христини Кушецької, яка постраждала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Аварія сталася 9 листопада у с. Побережжя, що на Тисмениччині. У...

Раніше “Франківчани” інформували про збір коштів для Христини Кушецької, яка постраждала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія сталася 9 листопада у с. Побережжя, що на Тисмениччині. У вечірню пору дівчата йшли по узбіччю дороги. У той час на них наїхав невідомий автомобіль і втік, пише Галицький Кореспондент.

Нещодавно в соціальній мережі Фейсбук заступник керівника виконавчого апарату Тисменицької районної ради Михайло Королик, розповів про свій візит до дівчини у лікарню:

“Я вражений наскільки оптимістичні і добрі люди її батьки. Вони щиро вдячні кожній людині, яка відгукнулася, бо навіть перераховані декілька гривень їм дуже сильно допомагають. Матір говорить, що коли бере у руки балетки дочки, то мріє, що дівчина ще буде танцювати, а все погане залишиться у минулому” – пише він.

За його словами, Христина прийшла до свідомості і теж дуже оптимістично налаштована. Батьки розповідають, що дівчина навіть жартує, що тепер вона дуже відома. На жаль, її стан стабільно важкий, і батьки самостійно не зможуть впоратися. Стан Олени значно кращий, і це дуже добрі новини.

Враховуючи ситуацію, він просить подальшої молитви і якщо є така змога, то матеріальної допомоги для Христини Кушецької, щоб здійснилася мрія матері, й дівчата знову змогли затанцювати на сцені:

“Давайте разом створимо маленьке чудо, поширюйте інформацію у групах соціальних мереж, а також напишіть у коментарях побажання дівчатам, і я думаю їм буде дуже приємно почути добре слово від Вас, бо я впевнений, що дуже велика кількість людей вболіває за їх здоров’я”, – закликає Михайло Королик.

Увага! Оновлені рахунки батьків дівчат:

1) ПАТ “Райффайзен Банк Аваль”

МФО: 300335

Отримувач: Кушецька Наталія Євстахіївна

ЄДРПОУ отримувача: 301 980 89 23

Розрахунковий рахунок: 262 021 42 08

Призначення платежу: Поповнення карткового рахунку

Номер карткового рахунку: 113 121 19 00

П.І.Б. КУШЕЦЬКА НАТАЛІЯ ЄВСТАХІЇВНА

2) Приватбанк 5168 7573 8195 7705 – Пуйда Наталія Михайлівна

Читайте також: У Польщі зник 28-річний коломиянин, який поїхав на заробітки. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...