Дві франківки змагаються за звання найсексуальнішої актриси. ФОТО

Сайт “Медіаняня” розпочав голосування за найсексуальнішу українську актрису – серед кандидаток акторки кіно та театру з Івано-Франківська.  До списку потрапили Ірма Вітовська-Ванца та Надія...

Сайт “Медіаняня” розпочав голосування за найсексуальнішу українську актрису – серед кандидаток акторки кіно та театру з Івано-Франківська. 

До списку потрапили Ірма Вітовська-Ванца та Надія Левченко, передає WestNews. Проголосувати можна ТУТ.

Ірма Вітовська-Ванца

Після багатьох років роботи в кіно, театрі та на телебаченні, Ірма не потребує представлення навіть серед самих неосвічених українців. Всенародну любов вона завоювала ще за часів проекту «Леся + Рома», а одна з останніх її робіт – головна роль в картині «Брама» – довела, що Вітовська, серед іншого, ще й майстер перевтілень. Підозрюю, що для деяких сексуальність саме в цьому і проявляється, і якщо це про вас, то поспішайте віддати свій голос цій актрисі.

Надія Левченко

Сьогодні Надія – головна зірка серіалу «Черговий лікар» і виконавиця однієї з ролей в картині «Шляхетні Волоцюги», але широке коло глядачів дізнався про неї відносно недавно. Починала свою кар’єру Левченко в театрі, за що її неодноразово нагороджували різними преміями та почесними призами. У ваших силах додати до цього ще й звання секс-символу, так що не проходьте повз.

Читайте також: За крок до прямих ефірів: хлопець з Франківщини продовжує боротьбу на “Х-факторі”. ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...