В Івано-Франківську нагородили спортсменів з інвалідністю

Цього року відбулася XIII Всеукраїнська спартакіада осіб з обмеженими фізичними можливостями. На них команда з Прикарпаття здобула призове місце. Сьогодні представникам команди з Івано-Франківщини,...

Цього року відбулася XIII Всеукраїнська спартакіада осіб з обмеженими фізичними можливостями. На них команда з Прикарпаття здобула призове місце.

Сьогодні представникам команди з Івано-Франківщини, яка здобула третє місце вручили грамоти та грошові нагороди. В спартакіаді взяли участь шість кращих спортсменів з інвалідністю в області. Вони змагалися у таких видах спорту, як баскетбол, швидкісна їзда на візках, дартс та бадмінтон, інформує “Галицький кореспондент“.

“Увійти в трійку лідерів серед 22 областей це великий успіх. Ми стараємося підтримувати спортсменів фінансово і створювати для них належні умови. Хочемо подякувати їм за мужність і побажати нових успіхів”, – каже заступник голови Івано-Франківської ОДА Богдан Кобилянський.

Спортсменка Анна Остапів розповіла, що на змаганнях була велика конкуренція.

“Допомагала підтримка близьких та колег, адже наша команда є дуже дружньою. В подальшому розраховую продовжувати показувати гарні результати”, – додає спортсменка.

Читайте також: Прикарпатським атовцям пропонують брати участь у “Іграх нескорених”

Категорії
Спорт
Новини
Loading...