Франківська поліціянтка творить ексклюзивні аксесуари. ФОТО

Брошки є трендом вже не один сезон, це стильно й красиво. Ними можна прикрасити пальто, “косуху”, сумочку, жакет, шарф, чи навіть просто сведр чи...

Брошки є трендом вже не один сезон, це стильно й красиво. Ними можна прикрасити пальто, “косуху”, сумочку, жакет, шарф, чи навіть просто сведр чи плаття, адже це універсальний аксесуар. Але де знайти неповторну і єдину брошку?

Команда OGOGO! поспілкувалась із 22-річною франківською майстринею, яка творить прикраси squirrels_stor під псевдонімом Андріана Білка.  Цікаво, що хобі дівчина поєднує в роботі з поліцією.

Про поліцію та жагу до мистецтва

З дитинства я переходила всі гуртки, які тільки можна було. Любила малювати і хотіла пов’язати з цим своє життя. Та якось так склалось, що я пішла навчатись в Львівський державний університет внутрішніх справ на кримінальну міліцію (на той час), зараз поліція.

“Провчилась 4 роки і була курсантом, але творчість все-одно була у моєму житті. У вільний час я малювала, в’язала, вишивала. Прикраси я почала робити в кінці 11 класу, тобто в 2013 році. Все було просто – побачила картинку в інтернеті і стало цікаво, як це робиться, спробувала і настільки захопилась, що в любу вільну хвилину я зразу йшла вишивати. Я не використовую якихось супер технік, можливо вони і мають якісь назви, для мене це є хоббі, улюблена справа, але не професія”,- розповідає мисткиня.

“Я не продумую кожен крок, а просто творю”

Після навчання я пішла працювати по професії, часу для робіт є менше, але я знахожу для цього час. Дуже полюбляю ходити за матеріалами, це як особливий ритуал, я просто купую все, що мені подобається і під час покупок в голові малюю майбутню прикрасу, повертаюсь додому, малюю мінімальний ескіз і одразу за роботу. Не продумую кожен крок, а просто творю. Для мене така техніка є дуже комфортна і спонтанні прикраси більш до вподоби, ніж ті, що я продумую годинами. “

“Для виготовлення однієї брошки приблизно йде один вечір після роботи. Це близько чотирьох годин, але ще потрібно десь 2 годинки, щоб обшити її і довести все до кінця. Якщо я роблю брош чи кольє на замовлення клієнта, то прошу до останніх дрібниць пояснити, що це має бути. Потім починаю роботу, і під час роботи висилаю фото, щоб узгодити чи все підходить, якщо ні то міняємо те, що не підійшло. Але в основному замовляють вже з готових виробів, які я придумала сама”, – каже Андріана.

“Роблю все в задоволення і з любов’ю”

Натхнення приходить якось само до мене, особливого рецепту немає. Зазвичай перебираю свої матеріали, або відправляюсь за новими, і тоді з`являється дуже багато нових і крутих ідей, лиш не завжди вистачає часу для їх втілення.

Виготовлення прикрас є частинкою мого життя вже 5 років, я не можу залишити цю справу. Бувають у мене творчі кризи, коли я взагалі не шию і ніколи не заставляю себе, роблю все в задоволення і з любов’ю. Планую міняти стиль прикрас і робити щось зовсім інше, але це все поступово і з часом.

Читайте також: Франківська школярка почала пекти солодощі і стала мегапопулярною в Instagram. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...