Прикарпатець Петро Гарасимів вразив суддів та пройшов у прямі ефіри “Х-фактору”. ВІДЕО

Про це стало відомо 17 листопада, під час останнього випробування учасників співочого шоу “Х-фактор”. Перед суддями проекту стояв нелегкий вибір – залишити трьох найкращих...

Про це стало відомо 17 листопада, під час останнього випробування учасників співочого шоу “Х-фактор”. Перед суддями проекту стояв нелегкий вибір – залишити трьох найкращих співаків, які пройдуть далі.

Петро Гарасимів із села Бортники, що на Тлумаччині заспівав пісню “Кохана”. Хлопець своїм голосом вразив всіх суддів, тому його тренер  Андрій Данилко довго не міг вирішити долю прикарпатця. Проте після останього виступу Данилко все таки відправив додому одного із конкурентів Петра і залишив у своїй команді чотири співака. То ж Гарасимів ввійшов до списку тих, хто вже наступного тижня виступить у прямому ефірі та позмагається на перемогу.

До речі, перед виступом прикарпатець зізнався, що інколи жартує з мамою, що їде додому. Також він додав, що хоче допомогти своїм батькам. Як повідомляє сайт СТБ, у батька Петра діагностували шизофренію і він потребує постійної уваги.

Виступ Петра Гарасиміва дивіться за посиланням Х-фактор 9. Випуск 12. Петро Гарасимів – Кохана.

Читайте також: “Wet Hills 2018”: на Прикарпатті відбулися видовищні змагання. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...