На Франківщині прикрили ще один гральний заклад

На Прикарпатті прокуратура спільно з кіберполіцією та СБУ викрила та припинила роботу ще одного грального закладу. Прокурорами Тисменицької місцевої прокуратури спільно зі співробітниками відділу...

На Прикарпатті прокуратура спільно з кіберполіцією та СБУ викрила та припинила роботу ще одного грального закладу.

Прокурорами Тисменицької місцевої прокуратури спільно зі співробітниками відділу протидії кіберзлочинності в Івано-Франківській області Карпатського УКП ДКП НП України та ВБКОЗ УСБ України в Івано-Франківській області в рамках розпочатого кримінального провадження припинено роботу грального залу у Бурштині, інформує прес-служба обласної прокуратури.

У ході санкціонованого обшуку вилучено понад двадцять одиниць комп’ютерної техніки та гральних автоматів, чорну бухгалтерію та кошти, отримані від незаконної діяльності.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (“Зайняття гральним бізнесом”) КК України.

За вчинене зловмисникам загрожує покарання у виді штрафу в розмірі до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У селах Прикарпаття, де менше 2 тисяч населення, закриють поштові відділення. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...