У Франківську на стіні трансформаторної підстанції створили новий мурал. ФОТО/ВІДЕО

Вчора, 19 листопада у дворі на вулиці Симоненка, 26-28 відбулось відкриття нового муралу. Це вже 17-й мурал в місті, який створили в Івано-Франківську, інформують...

Вчора, 19 листопада у дворі на вулиці Симоненка, 26-28 відбулось відкриття нового муралу.

Це вже 17-й мурал в місті, який створили в Івано-Франківську, інформують у міській раді. Цього разу автором стінопису на вулиці Симоненка виступив митець Юрій Пітчук, який уже не вперше розписує стіни міських будинків. 

На муралі зображена щаслива родина на відпочинку в горах – з собакою та квадрокоптером. За словами його творця Юрія Пітчука, малюнок покликаний нагадати франківцям про важливість проведення часу з близькими і на природі.

За словами секретаря міської ради Оксани Савчук, зараз цей двір також планують відремонтувати – проект уже готовий.

“Не залишайте своїх дітей в ігрових кімнатах – проводьте з ними час, грайтеся, ходіть на природу! І про сучасні технології не забувайте, адже діти все це дуже люблять”, – додав Юрій Пітчук.

Секретар міськради Оксана Савчук поділилася: “Тут поруч Вовчинецькі гори і річка, ми хочемо, щоб люди проводили більше часу зі своїми сім’ями. А ще це рідний мій двір, у якому я раніше жила. Завжди хотіла зробити ці сірі стіни кольоровими”.

Зовсім скоро відбудеться відкриття нового настінного розспису. Дізнатися більше про історію муралів і де вони знаходяться можна за посиланням: https://streetartif.wixsite.com/mural

До слова, Юрій Пітчук вже малював “Гуцулку з куркою”, “Бджолу”, мурали із зображенням Івана Франка, Квітки Цісик та Ірини Сеник.

Світлина від Oxana Kryvolinska.

Світлина від Oxana Kryvolinska.

Світлина від Oxana Kryvolinska.

Світлина від Oxana Kryvolinska.

Світлина від Oxana Kryvolinska.

Читайте також: На Франківщині шкільна кухарка малює на стінах неймовірні сюжети з казок. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...