“Весною ми покажемо інший футбол”, – Володимир Ковалюк

Після семирічної перерви Івано-Франківськ знову повернувся у Першу лігу. За підсумками першої частини чемпіонату Івано-Франківська команда міцно закріпилась на 10-й сходинці чемпіонату і стала...

Після семирічної перерви Івано-Франківськ знову повернувся у Першу лігу.

За підсумками першої частини чемпіонату Івано-Франківська команда міцно закріпилась на 10-й сходинці чемпіонату і стала грізною силою в першому дивізіоні України, пише Фіртка.

Головний тренер прикарпатців Володимир Ковалюк виступами колективу задоволений, проте, зазначає, що його підопічні не дорахувалися очок.

“Враження від виступу двояке. Не все вдалося, що хотілося. Було б у нас побільше досвіду виступів на такому рівні, ми б не упустили перемоги з “Дніпром”, “Балканами”. Краще б зіграли у Луцьку. Не було б стільки мінімальних поразок, – говорить Володимир Ковалюк. – Але, якщо говорити в цілому, то зараз ми знаходимось на тому місці, на яке нас націлювали – до Нового року на десятому. Хоча могли б і зараз спокійно себе почувати на шостому-сьомому”.

Володимир Ковалюк переконаний, що вже у весняно-літній частині чемпіонату “Прикарпаття” заграє зовсім в інший футбол.

“Ми вже вивчили всіх суперників, не будемо новачками, гарно зимою підготуємось і покажемо хороший футбол”, – каже керманич команди.

Читайте також: На Прикарпатті оголошено штормове попередження

Категорії
Спорт
Новини
Loading...