Рух на пунктах пропуску на Західній Україні блокують активісти “АвтоЄвроСили”

Євробляхери блокують пункти пропуску на Заході України. Рух через деякі пункти пропуску на західній ділянці кордону тимчасово ускладнений, інформує Державна прикордонна служба України. Як зазначено в повідомленні, це...

Євробляхери блокують пункти пропуску на Заході України.

Рух через деякі пункти пропуску на західній ділянці кордону тимчасово ускладнений, інформує Державна прикордонна служба України.

Як зазначено в повідомленні, це пов’язано з діями власників автомобілів з іноземною реєстрацією, які частково або повністю блокують рух на дорогах, що ведуть до пунктів пропуску.

У цей час ускладнений рух є у напрямку пунктів пропуску “Устилуг”, “Рава-Руська”, “Ягодин”, “Малий Березний”, “Шегині”, “Краківець”, “Солотвино” та “Угринів”. Там, де є скупчення людей, перебуває поліція.

Зазначається, що держприкордонслужба посилила заходи безпеки, аби не допустити провокацій на державному кордоні.

“Створені ситуативні групи, в готовності до дій знаходяться додаткові сили, відбувається постійний обмін інформацією з Нацполіцією та іншими взаємодіючими органами. У зв’язку з цим Держприкордонслужба звертається до всіх подорожуючих громадян, з прохання врахувати цю інформацію під час вибору маршруту подорожей та для обрання оптимального маршруту руху”, –йдеться на сторінці Державної прикордонної служби України.

Згідно з новими правилами розмитнення автомобілів на єврономерах, громадяни-резиденти мають право переміщувати транспортний засіб, що зареєстрований за межами України, в режимі транзиту за умови сплати грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких автомобілів на митну територію України з метою вільного обігу або сплатити митні платежі.

Читайте також: У Франківську поліцейські затримали водія, що перебував у стані алкогольного сп’яніння

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...