Прикарпатець oтримав звaння “Мaйстрa спoрту Укрaїни” з кульoвoї стрiльби

Олег Вoйнирoвич, стyдент Рoгатинського державнoгo аграрнoгo кoледжу, oтримав звaння “Мaйстрa спoрту Укрaїни” з кульoвoї стрiльби. Студент неодноразово разом з командою Рогатина брав участь у...

Олег Вoйнирoвич, стyдент Рoгатинського державнoгo аграрнoгo кoледжу, oтримав звaння “Мaйстрa спoрту Укрaїни” з кульoвoї стрiльби.

Студент неодноразово разом з командою Рогатина брав участь у змаганнях зі стрільби різних рівнів, здобував перемоги та призові місця, повідомляє WestNews.

З 14 по 20 листопада у Львові на навчально-спортивній базі літніх видів спорту проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби. Олег Войнирович спільно з командою спортсменів Рогатина виборов І місце у чемпіонаті, а в особистому заліку посів IV місце.

Спорт у житті студента займає особливе місце, в першу чергу, для нього це – активний і здоровий спосіб життя, самовираження та самовдосконалення, а також – джерело енергії.

На думку Олега, не обов’язково бути професіональним спортсменом, щоб отримувати користь та задоволення від занять спортом. Адже сам він довів, що здобути звання майстра спорту всього лише за два роки – можливо і реально.

Читайте також: Правоохоронці розслідують справу про побиття атовця у Калуші

Категорії
Спорт
Новини
Loading...