Франківців кличуть на благодійний ярмарок, щоб підтримати маленького Радомира

1 та 2 грудня з 11.00 до 17.00 у фортечній галереї “Бастіон” відбудеться благодійний ярмарок “Крок за кроком”, який організовує Вікторія Пантазі за підримки...

1 та 2 грудня з 11.00 до 17.00 у фортечній галереї “Бастіон” відбудеться благодійний ярмарок “Крок за кроком”, який організовує Вікторія Пантазі за підримки освітньо-благодійного проекту “Янголи Поруч”.

Подію організовують задля забезпечення фінансової частини подорожі дев’ятирічного Радомира до дитячого реабілітаційного центру в Канаді, пише Бліц-Інфо.

“Радомир веселий, щирий та мужній девятирічний хлопчик, що пройшов нелегкий шлях: видалення грижового мішка, реанімація, новий діагноз – фіксація спинного мозку, епілептичні приступи, операція в Ізраїлі,яка відбулась завдяки небайдужим людям. Остання операція дала значні покращення – дитина виросла на 10 сантиметрів”. 

Зараз Радомир значно зміцнів. Проте чергове обстеження і рентген виявили неправильно сформовані тазостегнові суглоби. Лікарі радять оперувати. Залишати все так, як є – не можна, оскільки ніжки поступово висуваються із суглобів. Дитині треба зміцнювати зв’язки та м’язи тазостегнових суглобів. 

На ярмарку кожен зможе скуштувати домашні смаколики, придбати речі хенд-мейд та взяти участь в майстер-класах з виготовлення ангела та горобчика.

Читайте також: Владику Дубині, у якого померла мама, знову потрібна допомога на лікування

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...