“Молодь і влада”: у Франківській міській раді проходять стажування майже 60 студентів

28 листопада в структурних підрозділах Івано-Франківської міської ради розпочали стажування учасники третього відбору проекту “Молодь і влада”. Третій рік поспіль у міській раді триває...

28 листопада в структурних підрозділах Івано-Франківської міської ради розпочали стажування учасники третього відбору проекту “Молодь і влада”.

Третій рік поспіль у міській раді триває програма для молодих людей “Молодь і влада”. Майже 200 заявок на участь отримали організатори проекту цього року. Після співбесід було обрано 56 учасників, які найкраще презентували себе, інформує прес-служба міської ради. 

Далі на молодь чекає стажування, яке триватиме протягом двох місяців. За словами керівника проекту Романа Труби, з кожним роком заявки на участь подає більша кількість учасників. Якщо раніше серед стажерів були переважно студенти-політологи чи юристи, то зараз абсолютно різних спеціальностей.

“За час існування проекту багато молодих людей успішно пройшли етап стажування і були працевлаштовані в структурні підрозділи міської ради. Приємно, що з кожним роком кількість учасників збільшується. Молоді амбітні люди приходять до нас зі своїми ідеями та пропозиціями, й це чудово, коли ми разом можемо їх втілити”, – зазначила секретар міської ради Оксана Савчук.

Читайте також: В мережі набирає популярності промоційний ролик про Івано-Франківськ. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...