Франківців кличуть на благодійний аукціон «Краплинка серця»

1 грудня о 13.00 в «Pasage Gartenberg» у рамках «KidsFashion» відбудеться благодійний аукціон «Краплинка серця». Організовують захід громадські активістки Світлана Оришко та Тетяна Терсенова-Завадовська....

1 грудня о 13.00 в «Pasage Gartenberg» у рамках «KidsFashion» відбудеться благодійний аукціон «Краплинка серця». Організовують захід громадські активістки Світлана Оришко та Тетяна Терсенова-Завадовська.

На аукціоні представлять десяток лотів. За вилучені кошти планують закупити матеріально-технічне обладнання для Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

 «Ми опікуємося цим центром уже не перший рік. Регулярно допомагаємо діткам одягом, іграшками, продуктами харчування, взуттям, технікою. Тепер вирішили залучити до добрих справ франківчан. Сподіваюсь, люди проявлять милосердя та приєднаються до нашого аукціону», – зазначила Світлана Оришко.

 Частина лотів – вироби самих вихованців центру. Це вишиті картини та аплікації. Іншу половину надали благодійники Івано-Франківська.

 «Пропонуємо придбати абонемент на 10 занять у фітнес-центрі, скі-пас на катання у туристичному комплексі «Буковель». Є лот від пекарні – набір крафтового хліба. Ціна лота стартуватиме від 300 гривень. Якщо ви вирішили зробити напередодні Миколая добру справу – приєднуйтесь до нашого благодійного аукціону», – каже організаторка.

На правах реклами

Читайте також: “Святий Миколай іде до сиріт”: у Франківську Мальтійська служба запрошує підтримати благодійну акцію

Категорії
Новини
Новини
Loading...