“Краплинка серця”: франківчани долучились до благодійного аукціону. ФОТО

Днями у рамках “KidsFashion” відбувся благодійний аукціон “Краплинка серця”. Укропівка Світлана Оришко та громадські активістки Тетяна Терсенова-Завадовська, Ольга Марчевська, Олена Дорошенко збирали кошти для...

Днями у рамках “KidsFashion” відбувся благодійний аукціон “Краплинка серця”.

Укропівка Світлана Оришко та громадські активістки Тетяна Терсенова-Завадовська, Ольга Марчевська, Олена Дорошенко збирали кошти для вихованців Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

“Ми регулярно відвідуємо цей заклад. І не з чуток знаємо, що потрібно цим діткам. Ми часто приносимо їм теплий одяг, взуття, іграшки, смаколики. Системно допомагає діткам і Олександр Шевченко. Цього разу, напередодні свята Миколая, ми вирішили долучити до добрих справ франківчан. І надзвичайно приємно було спостерігати за тим, як вони пропонували немалі кошти за наші лоти”, – каже Світлана Оришко.

Загалом з аукціону продали більше десяти лотів. Це картини, книги, скі-пас на катання у туристичному комплексі “Буковель”, набір крафтового хліба. Частина лотів, вишиті картини та аплікації, – вироби самих вихованців центру.

“Ми з багатодітної сім’ї, нас п’ятеро. Знаємо, що завжди треба ділитися з іншими та бути милосердними. Тому вирішили взяти участь у аукціоні”,  каже Вікторія Гайдей.

Загалом на благодійному аукціоні “Краплинка серця” вдалось зібрали 8778 гривень.

“За вилучені кошти плануємо закупити матеріально-технічне обладнання для Обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.  Дякуємо усім небайдужим людям”, – зазначили організаторки.

На правах реклами

Читайте також: Франківські школярі переспівали хіти “Скрябіна”. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...