На Прикарпатті 15-річний хлопець шість років боровся з онкологією. ФОТО

15-річний Іван Михайлів із села Глибівка Богородчанського району шість років боровся з онкологією. І це йому вдалось. Хлопчик тривалий час лікувався в Україні, пройшов...

15-річний Іван Михайлів із села Глибівка Богородчанського району шість років боровся з онкологією. І це йому вдалось.

Хлопчик тривалий час лікувався в Україні, пройшов не одну хіміотерапію та операцію. Втім, у нього трапився другий рецидив. Мамі вдалося знайти клініку в Італії, в якій допомогли врятувати життя Іванка. 

Щасливу звістку про одужання хлопчик повідомив на своїй сторінці у мережі, пише Бліц-Інфо.

“Я успішно закінчив радіотерапію, з вашою допомогою і з Божою. Провели обстеження мого організму, сьогодні було зібрано нараду лікарів, які сказали що моїй хворобі КІНЕЦЬ. І я можу вирушати в Україну. Кожних три місяці буде обстеження в Україні, але результати будуть переправлятися в Італію. Я неймовірно радий, що скоро побачу рідних людей, душа радіє і співає! Невже я повертаюся здоровим до рідного краю? Хтось невірив у моє одужання і казав що це кінець. Я скажу одне, що цей самий Кінець є початком моєї нової історії. Саме ви допомогли почати мені цю нову історію, історію, в якій більше не буде того болю. Вірте у себе, будьте сильні, ідіть до кінця оптимістично і не втрачайте віри у Себе, і в Бога”,- пише прикарпатець.

Світлина від Ivan Mikhayliv.

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...