“Соціальний портрет франківця”: студенти презентували результати дослідження

У середу, 5 грудня, студентки-соціологині четвертого курсу Прикарпатського національного університету презентували результати дослідження на тему: “Соціальний портрет франківця”. Одним з питань в інтерв’ю було про...

У середу, 5 грудня, студентки-соціологині четвертого курсу Прикарпатського національного університету презентували результати дослідження на тему: “Соціальний портрет франківця”.

Одним з питань в інтерв’ю було про те, чи бачать франківці у своєму рідному місті для себе перспективи. Так, 47.2% опитаних дали позитивну відповідь, 21.6% відповіли, що не бачать перспектив. Ще 31.3% франківців не впевнені у своїй відповіді ,про це повідомляє  Галка.

Також франківці поділилися, які асоціації у них викликає місто. Одні вважають його культурним і розвиненим містом із домашнім затишком, комфортом та спокоєм. Для інших – місто для навчання, місто молодості, місто мрій та натхнення, можливостей для розвитку. Також опитані зазначили, Івано-Франківськ – приємне зелене місто із великою кількістю парків, скверів.

Проте у місті, на думку жителів, є проблеми із громадським транспортом (переповненість та застарілість), масовою стихійною торгівлею, якістю надання медичних послуг, інфраструктурою (стан доріг, затори).

інфографіка

Читайте також: Народна ціна: у яких супермаркетах Франківська картопля дешевша. ІНФОГРАФІКА

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...