Олександр Шевченко – кандидат на пост Президента України від УКРОПу

«Українське об’єднання патріотів» делегує народного депутата Олександра Шевченка на вибори президента України у березні 2019 року. Відповідне рішення ухвалили на XVI з’їзді партії у...

«Українське об’єднання патріотів» делегує народного депутата Олександра Шевченка на вибори президента України у березні 2019 року. Відповідне рішення ухвалили на XVI з’їзді партії у Києві 5 грудня.

«Моя програма – чітка і зрозуміла. В першу чергу, це відповідальність будь-якого чиновника, політика чи президента перед народом України. Це безумовно, гідний рівень життя кожної людини, сильна армія та потужна економіка. Головне – щоб кожен із нас: від високого чиновника до звичайного громадянина жили за законом», – сказав Олександр Шевченко.

Олександр Шевченко здобув право змагатися за посаду президента за результатами партійних праймеріз у боротьбі із Оксаною Тунік-Фриз та Іриною Головатенко. Нардепа підтримали однопартійці з 24 регіонів України.

«УКРОП першим в Україні провів праймеріз. В усіх обласних центрах люди могли прийти на зустріч, ознайомитись із програмою кандидата, поспілкуватись. Це дійсно вільне голосування, пафосно скажу, це свято демократії. Коли не просто в кабінетах обирають кандидата, а все прозоро і відкрито. Олександр Шевченко – це політик, якому є що показати у своєму бекграунді. Він ніколи не був на високих керівних посадах, але водночас є досвідченим та ефективним політиком», – зазначив голова Івано-Франківської міської організації партії «УКРОП» Олег Головенський.

Світлина від УКРОП Франківськ.

Світлина від УКРОП Франківськ.

Світлина від УКРОП Франківськ.

Представники УКРОПу переконані: Олександр Шевченко та політична сила загалом мають усі шанси змінити країну на краще. Для цього старі політики, які роками грабували український народ, повинні піти у минуле.

«Ми служимо українській нації, критикуємо президента та чинну владу. Зокрема, недолугу роботу у галузі оборонної сфери, економіки, внутрішньої і зовнішньої політики. УКРОП постійно росте та розвивається. Наш рейтинг дійшов до порогу парламентської політичної партії», – зазначив під час урочистої частини з’їзду голова УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко.

Світлина від УКРОП Франківськ.

Світлина від УКРОП Франківськ.

«Я пишаюсь тим, що є представником УКРОПу. І звісно, приємно, що перемогу у перших демократичних праймеріз нашої політичної сили здобув представник Прикарпаття. Впевнений, що Олександр Шевченко – достойний кандидат. Укропівці та свідомі громадяни України докладуть максимум зусиль, аби він став президентом України», – сказав депутат Івано-Франківської міської ради від партії «УКРОП» Віталій Мерінов.

Підтримати Олександра Шевченка на з’їзд прийшли його дружина Тетяна та дочка Ксенія. Після оголошення рішення партії дівчинка виконала пісню «Боже великий, єдиний».

На правах реклами

Читайте також: У Коломиї за Кубок гумору змагатимуться кращі молодіжні команди

Категорії
Новини
Новини
Loading...