Будівельна компанія M Group Development оголосила новорічну акцію

Зима – це час вірити в чудеса, час отримувати подарунки, час, коли здійснюються найзаповітніші мрії. Будівельна компанія M Group Development знає, про що ви мрієте –...

Зима – це час вірити в чудеса, час отримувати подарунки, час, коли здійснюються найзаповітніші мрії. Будівельна компанія M Group Development знає, про що ви мрієте – про сучасну та комфортну квартиру з розвинутою інфраструктурою та вигідним розташуванням.

Новорічна акція від M Group Development надає унікальну можливість придбати квартиру своєї мрії за казковою ціною – 9870 грн. за м. кв.

Не за горами новорічні та різдвяні свята – встигніть скористатися акцією від будівельної компанії M Group Development для того, щоб зустріти Новий рік в новій та затишній оселі.

M Group Development – одна з найкращих будівельних компаній Західної України, яка за роки свого функціонування досягла неймовірних висот та заслужила величезну кількість хороших і схвальних відгуків як від клієнтів, так і від професіоналів зі сфери будівництва.

Цього року компанія розпочала нові грандіозні проекти, які передбачають зручні та комфортні умови життя, вигідне розташування та розвинуту інфраструктуру.

Будівельна компанія M Group Development  – лідер сучасного ринку будівництва. Про це говорять численні нагороди та відзнаки, зокрема неодноразова перемога в номінаціях “Провідний регіональний забудовник” 2016, 2017 та 2018 років, “Вагомий внесок в розбудову європейського ринку житла 2018“ від премії “Українського будівельного олімпу”; перемога в номінації “Провідне підприємство Івано-Франківщини”, а також велика кількість подяк від різних організацій.

Скористайтеся вигідною пропозицією від будівельної компанії M Group Development – зробіть собі чудовий подарунок на Різдвяні свята.

Акція діє до 25.01. 2019

Місця щасливих людей – це затишні та сучасні квартири від M Group Development.

Читайте також: Найкращі спортсмени Франківська претендуватимуть на стипендію міської ради

Категорії
Новини
Новини
Loading...