На Косівщині побудують дитсадок за майже 19 мільйонів гривень

Яблунівська селищна рада Косівського району Івано-Франківської області, за результатами відкритих торгів, підписала договір з приватним підприємством “Промбудсервіс-Косів”, на будівництво дитячого садка за 18,69 млн...

Яблунівська селищна рада Косівського району Івано-Франківської області, за результатами відкритих торгів, підписала договір з приватним підприємством “Промбудсервіс-Косів”, на будівництво дитячого садка за 18,69 млн гривень, інформують Наші гроші з посиланням на сайт електронних закупівель Prozorro.

Будуватимуть дошкільний навчальний заклад у селі Стопчатів. Технічним завданням передбачено, будівництво двоповерхової будівлі, де переможець проведе комунікації, встановить обладнання для їдальні та спортзалу та меблі. Садок розрахований на 60 місць, отож середня вартість місця для однієї дитини становитиме понад 311 тис. грн, що більш ніж вдвічі дорожче за опосередковану вартість будівництва встановлених Мінрегіонрозвитком.

Згідно з договірною ціною, витрати на зарплати працівникам дорівнюватимуть 2,8 млн грн (тобто 15% від суми угоди), а прибуток становитиме 1,08 млн грн (5,8% відповідно).

Крім “Промбудсервісу”, участь у торгах взяло ще два учасники: ТОВ “Зелбудсервіс” та ТОВ “РР Транс”. Пропозиція першого була на 590 тис. грн дешевшою, однак тендерний комітет відхилив компанію через відсутність низки необхідних документів.

Категорії
Новини
Новини
Loading...