“Батьки, повертайтесь додому”, – франківці заспівали про заробітчан. ВІДЕО

Творча студія “З понеділка” відзняли нове зворушливе відео “Франківськ – Європейське місто, для щасливих сімей!!!” У їх виконанні вже є два відео, які швидко стали...

Творча студія “З понеділка” відзняли нове зворушливе відео “Франківськ – Європейське місто, для щасливих сімей!!!”

У їх виконанні вже є два відео, які швидко стали популярними: “Ремонт століття” (ремонт вулиці Вовчинецької) та  “Франківська рапсодія” (про проблеми з паркуванням)

Новим творінням співаки закликають заробітчан повертатися додому і шукати роботу в Україні.

“Понад 28 тисяч жінок з Івано-Франківська поїхали за кордон на заробітки. Це далеко не всі заробітчанки, адже вирахувати усіх майже неможливо, більшість з них поїхало в Європу нелегально! Вже давно потрібно повертати додому, в Україну, і чоловіків, і жінок! Вже давно нашим громадянам потрібно зрозуміти, що тут, в Івано-Франківську, можна заробляти кошти не гірше ніж деінде в Європі. Творча студія З Понеділка…закликає усіх громадян України повернутись додому до своїх сімей та спільно розбудовувати наше місто, спільно розбудовувати нашу країну! Батьки повертайтесь додому !!! Адже на вас вдома чекають ваші діти!!!! На вас вдома чекає Івано-Франківськ – Європейське місто для щасливих сімей!!!!”, – повідомляють виконавці.

Автори тексту та виконавці – Творча Студія “З Понеділка”. 

Читайте також: “Ремонт століття”, – прикарпатці заспівали про вулицю Вовчинецьку. ВІДЕО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...