У Франківську влаштували благодійний ярмарок заради порятунку 12-річної Марічки. ВІДЕО

Придбати новорічний подарунок та допомогти онкохворій дитині. В Івано-Франківську влаштували благодійний ярмарок заради порятунку 12-річної Марічки Мосори із Рогатинщини. У дівчинки діагностували гостру лімфобластну...

Придбати новорічний подарунок та допомогти онкохворій дитині. В Івано-Франківську влаштували благодійний ярмарок заради порятунку 12-річної Марічки Мосори із Рогатинщини.

У дівчинки діагностували гостру лімфобластну лейкемію. На лікування потрібна чимала сума коштів, яку нині збирають по всій Україні, йдеться в сюжеті Каналу 402.

Долучитися вирішили й викладачі та студенти Прикарпатського університету. На ярмарку студенти презентували вироби, котрі виготовляли власноруч. Тут різноманітні прикраси на ялинку, розмальовані дощечки, орігамі та домашня випічка. Все, розповідає молодь, творили з любов’ю на заняттях трудового навчання.

Під час заходу кожен бажаючий міг підійти та придбати собі те, що йому до вподоби, а відтак кинути пожертву у благодійну скриню. Декотрі франківці вже встигли придбати собі новорічні прикраси та радіють, що змогли долучитися до доброї справи.

Загалом на ярмарку студентам вдалося зібрати 5 тисяч гривень. Тепер кожного закликають допомогти дівчинці здолати недугу. Для цього потрібно перерахувати кошти на номер картки мами дівчинки.

Реквізити для перерахунку коштів: 5168 7573 1718 5108 – Мосора Ольга Богданівна.

Детальніше дивіться у відеосюжеті Канал 402

Читайте також: У Франківську зібрали понад 40 тисяч гривень для дітей із Залучанського інтернату. ФОТО

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...