Митрополит Володимир освятив нову дзвіницю та катехитичну школу в Креховичах. ФОТО

У неділю, 16 грудня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир (Війтишин) з пастирським візитом відвідав село Креховичі Брошнів-Осадської ОТГ. На церковному подвір’ї Митрополита хлібом-сіллю...

У неділю, 16 грудня, Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир (Війтишин) з пастирським візитом відвідав село Креховичі Брошнів-Осадської ОТГ.

На церковному подвір’ї Митрополита хлібом-сіллю зустрічали численні вірні, діти, молодь, представники влади, духовенство, пише Брошнів-Осадська ОТГ.

Місцевий священик о. Микола Гасяк запросив Предстоятеля очолити святкове богослужіння. Після Святої Літургії Владика висловив слова вдячності усім, хто спричинився до спорудження дзвіниці, за їхній вклад в розвиток парафіяльного життя та вручив подячні грамоти жертводавцям та доброчинцям, які своєю працею долучилися до важливої, великої справи.

Очільник Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів та о. Микола Гасяк подякували Архієрею за пастирські відвідини, за молитву, за благословення у такий важливий для громади день.

Відтак Митрополит Володимир освятив нову дзвіницю і катехитичну школу та окропив свяченою водою усіх вірних, уділивши своє архіпастирське благословення.

Читайте також: У Франківську презентували факсимільне видання Галицького Євангелія. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...