У франківця викрали автомобіль і виставили його на продаж в інтернеті

В чоловіка викрали авто, а вже через деякий час в Інтернеті з’явилось оголошення про його продаж. Восени, в жовтні, цього року у прикарпатця викрали...

В чоловіка викрали авто, а вже через деякий час в Інтернеті з’явилось оголошення про його продаж.

Восени, в жовтні, цього року у прикарпатця викрали автомобіль “Mazda 6” червоного кольору. Чоловік відразу повідомив про це правоохоронні органи, передає Місто.

Правоохоронці почали перевіряти оголошення на різних сайтах про продаж автомобілів.

На сайті “AUTO.RIA” знайшли оголошення про продаж схожого автомобіля, як у потерпілого. Авто мало інший реєстраційний номер.

При перегляді потерпілим фотографій автомобіля марки «Mazda 6» він виявив пошкодження. А саме подряпину біля ручки перемикання коробки передач, з сторони пасажирського переднього сидіння, яка була на його автомобілі.

За допомогою даних Національної автоматизованої інформаційної системи слідчі дізнались, що цей автомобіль тепер належить жителю Київської області.

Слідчий наполіг на проведенні товарознавчої експертизи і необхідності збереження речових доказів.  А також виникла необхідність в отриманні тимчасового доступу до речей і документів з можливістю вилучення автомобіля марки «Mazda 6» з Київською реєстрацією.

Суд задовольнив клопотання слідчого і надав тимчасовий доступ до автомобіля.

Наразі слідчі дії продовжуються.

Читайте також: Через негоду на Прикарпатті ускладнено рух автомобільного транспорту

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...