На Прикарпатті поліцейські вітали пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ

З нагоди відзначення Дня вшанування ветеранів ОВС України та Національної поліції України у всіх відділах та відділеннях поліції Прикарпаття пройшли урочисті заходи. 20 грудня...

З нагоди відзначення Дня вшанування ветеранів ОВС України та Національної поліції України у всіх відділах та відділеннях поліції Прикарпаття пройшли урочисті заходи.

20 грудня працівники поліції по всій країні вшановують тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян. Наказом МВС України саме цю дату визначено Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ.

У територіальних відділах та відділення поліції області керівники зустрілися із місцевими пенсіонерами та ветеранами і подякували їм за службу та активну участь і допомогу у боротьбі зі злочинністю вже під час перебування на заслуженому відпочинку. Хвилиною мовчання вшанували правоохоронців, яких уже немає поруч із нами. З нагоди свята ветеранам та пенсіонерам вручили подяки і відзнаки.

Нагадаємо, у неділю, 16 грудня, заходи провели керівництво прикарпатської поліції та ветеранська організація. Вони У Франківську привітали ветеранів і пенсіонерів всієї області.

Читайте також: У франківській маршрутці обікрали жінку

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...