Фанати Тіни Кароль віддали 59 тисяч гривень за її лоти під час благодійного марафону. ФОТО

Під час благодійного марафону до Дня святого Миколая в ефірі “Сніданку з 1+1”, в якому зокрема взяли участь Тіна Кароль, яка родом з Івано-Франківська,...

Під час благодійного марафону до Дня святого Миколая в ефірі “Сніданку з 1+1”, в якому зокрема взяли участь Тіна Кароль, яка родом з Івано-Франківська, Оля Полякова, Дмитро Шуров і гурт “Время и Стекло” за попередніми підрахунками вдалось зібрати 1 мільйон 120 тисяч гривень.

За лоти, які виставили на аукціон українські артисти, розгорнулась неабияка боротьба, тому за деякими з них перемогу присудили одразу декільком користувачам, повідомляє ТСН.

Так, дуже популярним став лот Володимира Зеленського – зустріч на зніманнях серіалу “Слуга народу 3”, він був проданий тричі та приніс у благодійну скарбничку марафону “Здійсни мрію” 89 тисяч гривень.

Олена Кравець та команда “Жіночого Кварталу” допомогли залучити 25 тисяч гривень, оголосивши одразу двох переможців. А Влад Яма погодився провести два майстер-класи з танців для користувачів, які запропонували найвищі ставки за його лот.

Серед лотів, які допомогли залучити найбільше коштів, опинився набір сувенірів від Тіни Кароль та квитки на її новорічний концерт, за який фанати готові викласти 59 тисяч гривень.

А урок екстремального водіння на позашляховику від ведучого “Світу навиворіт” Дмитра Комарова купили за 40 тисяч гривень.

Також усі переможці аукціону “Здійсни мрію” отримають бонус-приз: запрошення в гості за лаштунки студії “Сніданку з 1+1” для знайомства з командою та ведучими та сувеніри “1+1”.

Крім того, від небайдужих глядачів на здійснення бажань маленьких мрійників вже надійшло понад 450 тисяч гривень благодійних внесків – це гроші від SMS абонентів “Київстар”, а також кошти, які протягом дня надходили на рахунок БО “Ти не один”.

Кошти на здійснення мрій діток, які зараз борються за своє життя, продовжують надходити на рахунок БО “Ти не один”. Незабаром будуть перераховані гроші від перегляду рекламного блоку у прайм-тайм 19-грудня на “1+1”.

Читайте також: Тіна Кароль розповіла, що отримала від Святого Миколая

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...