Прикарпатські рятувальники провели профілактичні бесіди з рибалками

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в місті  Івано-Франківськ на міському озері було здійснено рейд, під час якого проведено заміри товщини льоду, який становить від...

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в місті  Івано-Франківськ на міському озері було здійснено рейд, під час якого проведено заміри товщини льоду, який становить від 6 до 9 сантиметрів.

Така товщина льоду є безпечною, проте в деяких місцях спостерігаються проталини.

Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах в зимовий період з 5 любителями підлідного вилову риби та з 3 громадянами, повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції на міському озері в місті Коломия проведено заміри товщини льоду, який становить до 7 сантиметрів, і є безпечний, проте місцями спостерігаються проталини. Проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 4 любителями підлідного вилову риби.

21 грудня 2018 року на міських озерах міста Івано-Франківськ, Коломия та на річці Дністер у Галичі особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.

Читайте також: На Прикарпатті пройшли Міжнародні навчання гірських рятувальників

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...